Viksjö Tandhälsa – ett samarbete för ett starkare varumärke

Tandläkare jakobsberg

Vi är glada och stolta över att ha fått möjligheten att samarbeta med Viksjö Tandhälsa. Som deras SEO-byrå har vi arbetat intensivt för att öka deras synlighet online och attrahera nya patienter.

Ett skräddarsytt upplägg för bästa resultat

För att nå Viksjö Tandhälsas mål har vi fokuserat på en kombination av SEO och Google Ads. Genom noggrann analys av deras målgrupp och konkurrens har vi identifierat relevanta sökord, såsom “tandläkare Jakobsberg“, och optimerat deras webbplats för att ranka högre i sökmotorerna.

Vad har vi uppnått tillsammans?

  • Ökad synlighet: Viksjö Tandhälsa syns nu bättre på relevanta sökord, vilket har lett till fler besökare på deras webbplats.
  • Högre konverteringsgrad: Genom att rikta in oss på potentiella patienter i närområdet har vi ökat antalet bokningar och förfrågningar.
  • Starkare varumärke: Vi har bidragit till att stärka Viksjö Tandhälsas varumärke och positionera dem som en ledande tandläkare i området.

Ett stort tack för förtroendet!

Vi vill rikta ett stort tack till Viksjö Tandhälsa för förtroendet att få vara deras samarbetspartner. Det har varit en inspirerande resa att få vara med och utveckla deras digitala närvaro.

Vad säger framtiden?

Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete och hjälpa Viksjö Tandhälsa att nå ännu större framgångar. Tillsammans kommer vi att fortsätta att optimera deras online-närvaro och se till att de alltid är top-of-mind för patienter i Jakobsberg och omgivning.

Share the Post:

Fler inlägg